17. elokuuta 2010

London Bus


Koulu alko eilen virallisesti, jippii! Tää olikin paljon mukavempaa kun luulin, koska alotettiin jo sunnuntai iltana telttabileillä koulun pihalla. Se oli ihan mahtavaa. Näki ja ehti jutella kavereiden kanssa pitkästä aikaa ja tuli kierittyä mäkeä ja syötyä pizzaa kello kolmelta yöllä Kallion kirjaston portailla. Aamulla ei kyllä ollu enää niin mukava olo kun ryömittiin seittemältä koulun sohville nukkumaan. Hiekkakenttä+retkipatja ain't good combination. Citytelttailu muutenkaan ei oo hyvä idea jos tarkoitus olis nukkua sinä yönä. Bussit, ratikat ja kirkuvat lokit, ai että!

School was nice, yks tunti ja ruokailu, jonka jälkeen vietin hauskan päivän Iiriksen ja Teemun kanssa karhupuistossa ja keskustan kaupoissa pyörien. Tänään starttas ekat oppitunnit mahtavalla enkun puhekurssilla (♥) ja italian seiskakurssilla NAM! En ehkä tuu selviimään siitä elävänä, jos YO aikatauluihin on katsominen, ja onhan niihin. Mutta englanti ois nyt se tärkeä, ja siinä sivussa olis jazz tanssia ja taidan myös mennä musa 14 kurssille, se kuulosti niin hauskalta! Lapsia, seitkytluku, kasari, fröbelinpalikat, disco ja rokkarit. Aww :D

Kohta Inkku tulee tanssitunniltaan ja me mennään lukemaan enkkua jonnekkin. Ja äsken ahmittiin subit koska lukiolaiskalenterissa on alennuskuponkeja Subwayhin(!!!) ja siellä soi Choices! Meitä oli neljä, jokainen tuntee the Hoosiersin ja me seottiin, totally. dance, dance, dance. Nyt sinne kirjastoon jonka portailla me syötiin pizzaa, ci vediamo!

Viliima


Rod Steward - Young Turks

Ei kommentteja: