7. elokuuta 2010

THIS PISSES ME OFF
>Joo, tekee varmaan kovasti mieli lukea tää blogikirjoitus ton jälkeen. Ei mut kuin voi olla näin tyhmästi asiat, et kesäloma vituttaa ja haluisin vaan et koulut alkais jo.
En voi ees kuunnella musaa rauhassa ku naapurissa on jotku bileet ja joku popittaa musaa autostaan.
>Mika viikko sitten=unelmaa. Mut nyt ku rupeen tilaa keikkapaitaa netistä ni vika menee nenänedestä ja mikasound.com läväyttää sivun auki jossa lukee: "There was not enough stock to fulfil your request"
>Flow Festivaalit lähestyy, ja huomaan että sinne on ilmestynyt listoille taas muutama suosikkiartistini lisää. Sivun kulmassa lukee "K18" ja Irc-Galleria kertoo että olen 17,9 vuotias.
>Single "Choices" tuli iTunes storeen viime maanantaina. Ystäväni lupasi sen tuoda minulle Lontoosta. Mutta fuck the what, kauppoihin se tulee vasta ensi maanantaina, jolloin se on jo liian myöhaistä.
>Tajusin just et oon täysin out Jäken piireistä nykyään. Sain kutsun jonkun läksiäisiin - jota en edes tunne, mutta kaikki vanhat luokkalaisenit olivat sinne menossa.
>JA 5 siis VIISI kameravaihtoehtoa jotka oisin voinu ostaa meni nenän edestä hujauksessa. FUCKIT.

hauskaa kesälomaa,
t: täysin vailla minkäänlaista sivistystä ja tekemistä oleva

ps. kertokaa ku teillä on aikaa
pps. meidän piti mennä ulkomaille tällä viikolla >:((((((

Lauluni aiheet


Älä selitä

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vihaan maailmaa yhyy kerrankin ois ollu mahollisuus tehda toiselle kivaa mut ei, ja sit pitaa tulla pois tasta kaupungista ja kaikki on huonosti ja taalla on syksy ja siella kesa jatkuu enka halua enaa kesaa ;__; ja stressaan

jaan angstisi rakkahin

vilivilma kirjoitti...

hahah olin varma et kukaan ei edes lue näitä :''D no samapa tuo. thank god koulu jatkuu kohta ja pääsen sivistyksen pariin.