29. syyskuuta 2009

Jussi haz really good taste of music!

Miljoona asiaa hoidettavana, mut meikä kiskasee nyt juttua tänne. Vaikkei se oo listan kärjessä muuten ku sen hoitamisen miellyttävyydessä.

Koeviikko kolkuttaa ovella ja täytyis päntätä viiteen kokeeseen. Viimeistään sunnuntaina kiroan miks helvetissä otin terveystieto ykkösen itsenäisesti suoritettavaksi... Sitten ois Et tu Brute! hommat hoidettavana. Ai mitkä? Roomaprojekti. Kolmen viikon päästä tää tyttö lähtee Roomaan! Täytyis ottaa selvää Santa Maria degli Angelin kirkosta ja parista muustakin kohteesta siinä lähettyvillä. En malta odottaa. Pääsen puhumaan italiaa, syömään maailman parasta jäätelöä. Ai kamala en voi ees ajatella sitä ilman että kuola valuu suupielestä. Paras pizza on vielä kokematta, vaikka oon käynyt Italiassa ja Roomassakin jo aijemmin. Sitä ootellessa. Ja ihan loisto juttu on se, että asutaan paikallisten luona ja hengaillaan niiden kanssa, joten saadaan tietää parhaat ruoka- ja shoppailupaikat! Ai että. Alan oottamaan jo liikaa jos puhun ko. aiheesta enää yhtään enempää.

Alkuperänen syy, miks oli tultava nyt kirjottamaan, on kuvat joita otettiin Jepun kanssa kuvataidekoulussa viime ja sitä edellisellä viikolla. Ihan hauskoja, tässä tulee.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
© Jemina Knuutinen

Ei kommentteja: