21. syyskuuta 2009

The best choir in the world

Lauleskelen koulumme kuorossa, ja tänään oli kolmen tunnin treenit. Jep, kolme tuntia sunnuntai iltana. Oli oikein lupsakkaa lauleskella. Ei vedetty kun yhtä biisiä, ja se soi nyt ankarasti mun päässä. Mut sitä oli tosi kiva vetää, uskokaa pois! Se on tossa alla olevassa videossa ekana, mutta ihan uus sovitus. Siinä on paljon hauskoja yksityiskohtia, esim. hoetaan "hauki on kala, hauki on kala" ja rallatellaan menemään.



Aamulla pitäis olla skarppina klo 8:00 Töölön kisahallilla valmiina akrobatioimaan. Eli herätyskello soi 5:30. ;__________; Joskus mietin mitä ideaa tässä on, että raahaan itseni kouluun 40 kilsan päähän. Mut joka päivä tajuun et se on sen arvosta.

Tsiisus, ja nyt koulu taas on pyllystä: mulla on vielä yli puolet terveystiedon itsenäisistä tehtävistä tekemättä! Koeviikko alkaa viikon päästä, lievä paniikki? Huomenna skarppaan ja käyn ostamassa hissan kirjan sekä alan kahlaamaan ensiaputehtäviä läpi. Houkuttelevaa, I know.

JA ennen kun karkaatte, kuunnelkaapas tätä! Se on yks soundtrack leffasta Keisarinkunta. En pystyny menee nukkumaan ennen ku olin kuunnellu noita tarpeekseni. Ihanan erilaista musiikkia mitä kukaan ikinä kuuntelee. Here you go n good night:


♥Vili

Ei kommentteja: